Scouting Loopt Uit – zondag 21 september

Scouting Volkel mag wederom terugkijken op een zeer geslaagde wandelactie. Het weer was, na een buitje om negen uur, prachtig om te wandelen! Van jong tot oud, iedereen had er zin in en de dag verliep naar volle tevredenheid.

Bij de inschrijving was het al meteen een gezellige boel. Het was leuk om te zien dat de Volkelse Wandelaars dit jaar ook met een groep meeliepen. Misschien is dit wel de geboorte van een gezellige traditie?...

De posten zagen er allemaal netjes verzorgd uit dankzij de leiding van scouting Volkel en de inwendige mens werd goed verzorgd met diverse lekkere snacks en drankjes.

Er was keuze uit 3 verschillende routes, waarbij de langste (25km) dit jaar door Odiliapeel, Venhorst en Boekel liep. Tussen de hoge gewassen viel het nauwelijks op dat de rechte stukken dit jaar wat langer waren.

De route van 10 km liep met wat bochten om het Hemelrijk heen en ook daar was al voldoende te zien.

De kleinste deelnemers konden, voornamelijk binnen de bebouwde kom, via de rustige straten van Volkel wandelen.

De leden hadden allemaal volgeschreven sponsorkaarten bij, dus wij vermoeden dat de opbrengst ook goed mag zijn. U kunt onze leden de komende weken aan de deur verwachten om uw sponsorbijdrage op te halen.

Na een mooie zondag is het weer achter de rug. Scouting Volkel wil deelnemers, leiding en sponsoren bedanken voor het geslaagde evenement en kijkt al uit naar volgend jaar.

Bezoek regelmatig onze website voor de nieuwe datum!

Word Lid!

Laat je uitdagen